TRANSFER: FC Twente contracteert Haris Vuckic van Newcastle United

FC Twente heeft middenvelder Haris Vuckic overgenomen van Newcastle United. De Sloveen moet in Enschede de opvolger worden van Mateusz Klich, die eerder vanochtend zijn transfer naar Leeds United afrondde.

De 24-jarige Vuckic komt over van Newcastle United, dat hem de afgelopen seizoenen uitleende aan onder meer Bradford City, Rotherham United en Wigan Athletic. Vuckic kwam sinds zijn komst in 2009 tot 7 wedstrijden in de hoofdmacht van Newcastle United. In Enschede heeft Vuckic een driejarig contract ondertekend. De eenvoudig international van Slovenie mocht vanwege zijn uitzichtloze situatie transfervrij vertrekken bij de club uit Noord-Engeland.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.