Hazard, Ba, Cabaye en Sow richten een San Diego-team op in NASL

Eden Hazard, Demba Ba, Yohan Cabaye en Moussa Sow richten samen een team op in San Diego, dat gaat spelen in de NASL (de tweede divisie van Amerika). De club is niet de verwachte club van Landon Donovan die in de MLS zou willen instromen, maar wel wordt hier voldaan aan de wensen van de voetballiefhebbers uit San Diego.

Het hing al een tijd in de lucht dat Landon Donovan een San Diego-team ging oprichten voor in de MLS, maar het kwartet van Hazard, Ba, Cabaye en Sow zijn hem voor. De nieuwe club, wiens naam nog onbekend is, zal in de lente van 2018 instromen in de competitie.

”San Diego is een stad die met de dag meer van voetbal ging houden, wij wilden daarop inspringen.” meldt Hazard. ”Wij willen naar spelers zoeken die echt gepassioneerd zijn, hart hebben voor het voetbal en vooral willen winnen. Het lijkt mij fantastisch om derby’s mee te maken tegen andere ploegen uit Californië, zowel in de NASL als tegen MLS-teams in de US Open Cup.”

Met deze stap treed Hazard in de voetsporen van zowel Didier Drogba als David Beckham die ook een club in Amerika gedeeltelijk bezitten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.