Liverpool gaat vol voor Oxlade-Chamberlain: nieuw bod van bijna €35.000.000

Nadat Liverpool eerder deze maand al Mohamed Salah van AS Roma overnam voor 42 miljoen euro, is de club nu alweer bereid om nog een buitenspeler te halen. Alex Oxlade-Chamberlain staat op de radar van Liverpool-trainer Jürgen Klopp. Arsenal ontving van Liverpool eerder al een bod van rond de 30 miljoen euro. Dat bod werd echter afgewezen en daarom komt Liverpool nu met een nieuw bod van bijna 35 miljoen euro.

The Ox, zoals Oxlade-Chamberlain ook wel genoemd wordt, kwam in 2011 over van Southampton. Arsenal betaalde destijds 13,8 miljoen euro voor de toen 17-jarige. Bij Arsenal speelde hij tot nu toe 194 wedstrijden, waarin hij 20 keer scoorde en 32 assists gaf.

Liverpool onderhandelt tegelijkertijd ook met Watford. Die club is op bezoek om te praten over Lazar Markovic. De Serviër kwam in 2014 voor 25 miljoen euro over van Benfica. Vervolgens werd hij verhuurd aan respectievelijk Fenerbahce, Sporting CP en Hull City. In die 3 jaar tijd is de marktwaarde van Markovic gehalveerd en dus lijkt een nieuwe uitdaging het juiste moment. Watford is bereid zo’n 15 miljoen euro neer te leggen voor de 23-jarige buitenspeler.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.