TRANSFER: Salvatore Sirigu verlaat Paris Saint-Germain transfervrij voor Torino

3 jaar geleden was Salvatore Sirigu nog een vaste waarde onder de lat bij PSG, maar door de komst van Kevin Trapp en de groei van Alphonse Aréola werd hij al snel vergeten. Sirigu werd de afgelopen 2 jaar nog verhuurd aan Sevilla en Osasuna, maar kreeg bij zijn terugkeer geen contractverlenging. Vanuit die positie verlaat hij Parijs nu voor Turijn, waar hij voor Torino gaat spelen.

Sirigu werd door PSG in 2011 overgenomen van Palermo, de club betaalde 3,9 miljoen euro voor hem. De Italiaan speelde in totaal 190 wedstrijden voor Paris Saint-Germain, hij hield daarin 84 keer de nul en kreeg in totaal 149 goals tegen.

Bij Torino volgt Sirigu de naar Manchester City teruggekeerde Joe Hart op, hij werd vorig seizoen gehuurd. Hart wordt op het moment gelinkt aan vooral Everton, Leicester City en Liverpool. Ook Chelsea en Manchester United houden Hart in de gaten, voor het geval dat Courtois dan wel De Gea naar Real Madrid vertrekt.

UFFICIALE: Sirigu al Toro. Benvenuto Salvatore! #SFT

A post shared by Torino Football Club (@torinofc1906) on

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.