TRANSFER: Stephen Buyl keert terug bij Cercle Brugge

Cercle Brugge zit duidelijk al met haar hoofd bij het nieuwe seizoen. De Vereniging onderstreept haar ambitie voor volgend seizoen door Stephen Buyl terug te halen. Hij tekent er een contract voor twee seizoenen.

De 24-jarige flankspeler speelde de afgelopen twee seizoenen bij Zulte Waregem, dat hem vorig seizoen uitleende aan Antwerp FC. Voor zijn vertrek bij Cercle, twee jaar geleden, speelde hij al 66 wedstrijden in het Jan Breydelstadion.

Bij Cercle Brugge scoorde hij van 2012-2015 negen keer, bij Zulte Waregem één keer en bij Antwerp F.C. scoorde hij 2 keer, waaronder tegen zijn ex-ploeg. Cercle start het seizoen op 6 augustus tegen Westerlo.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.