Het Russische Zenit Sint-Petersburg is druk aan het onderhandelen met AS Roma. De clubs hebben vandaag gepraat over een dubbeldeal voor Leandro Paredes en Kostas Manolas. Zenit heeft een bod van maar liefst 60 miljoen euro neergelegd voor beide spelers.

Leandro Paredes is druk bezig met zijn ontwikkeling en maakte afgelopen jaar dan ook een fantastisch seizoen mee. De Argentijn speelde dit seizoen in totaal 41 wedstrijden mee. Ook maakte hij onlangs zijn debuut bij Argentinië. In de oefeninterland tegen Singapore mocht de 22-jarige middenvelder de laatste 30 minuten meedoen. Hij gaf binnen een minuut meteen een assist en scoorde 14 minuten later ook nog eens de 0-4 (einduitslag: 0-6).

Ook Kostas, officieel Konstantinos, Manolas is extreem goed bezig. In tegenstelling tot de nog wat jonge Paredes, die vooral als talent wordt beschouwd, staat de Griek al een tijdje zijn mannetje. Hij kwam 3 jaar geleden over van Olympiakos voor 13 miljoen euro. Zijn marktwaarde is sinds die tijd 400% gestegen. De centrale verdediger is dus waarschijnlijk ook de reden van de hoge transfersom die genoemd wordt.

De onderhandelingen gaan woensdag verder, de clubs verwachten beide dat de deal tegen die tijd wel afgerond is.

Advertenties