TRANSFER: Dodi Lukebakio vertrekt op huurbasis naar Charleroi (met aankoopoptie)

Dodi Lukebakio krijgt dan toch geen nieuwe kans bij RSC Anderlecht. Lukebakio wordt door de Brusselaars één jaar verhuurd met aankoopoptie aan de Zebra’s. Lukebakio was één van de spelers waar nog een oplossing voor moest gezocht worden, want de Congolees paste niet in de plannen van Réné Weiler.

Dodi Lukebakio werd vorig seizoen ook al uitgeleend aan Toulouse, maar die uitlening kende weinig succes. Lukebakio zelf beweerde klaar te zijn voor het nieuwe seizoen bij Anderlecht en de knop heeft kunnen omdraaien. Vrijdag wist Lukebakio ook te scoren tegen Oudenaarde, maar wordt nu verrassend weer uitgeleend. Lukebakio zou naar verluidt ook mee op stage vertrokken zijn met Charleroi naar Mierlo.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.