Sofiane Hanni verlengt zijn contract bij Anderlecht en Massimo Bruno wordt één jaar extra gehuurd

De transferperiode is nog maar twee dagen open, maar Anderlecht heeft haar huiswerk al goed gemaakt. Kums, Gerkens, Sels en Onyekuru (allebei huur) werden al vastgelegd en gisteren werd het contract van kapitein Sofiane Hanni opengebroken en werd Massimo Bruno nog een jaartje extra gehuurd van RB Leipzig.

Het was nog maar het eerste jaar van Sofiane Hanni bij Anderlecht, maar de Algerijn werd er al snel gepromoveerd tot kapitein van de ploeg van Réné Weiler. Anderlecht is zo tevreden over Hanni’s spel dat zijn contract verlengd wordt tot medio 2022. Hanni zelf verklaarde het volgende over zijn contractverlening op de site van RSCA: “Ik ben erg blij met deze blijk van waardering. Ik ben heel gelukkig bij RSC Anderlecht en ik hoop nog veel successen te mogen vieren met de fans.”

Ook werd Massimo Bruno nog een jaartje langer geleend van Red Bull Leipzig. Bruno kon vorig jaar niet altijd overtuigen, maar geraakte toch aan 39 wedstrijden in alle competities en wist 6 keer te scoren. Bruno vermeldde het volgende op de site van RSCA: “Ik kijk uit naar het volgende seizoen. We hebben een goede groep en ik zal er alles aan doen om het beste van mezelf te geven aan deze mooie club.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.