Gent-verdediger Troost-Ekong op weg naar Bursaspor

Gent versterkte haar kern al goed, maar realiseerde ook al een pak uitgaande transfers en daar komt de volgende dagen waarschijnlijk nog eentje bij. Own Goal Nigeria meldt namelijk dat William Troost-Ekong op weg is naar het Turkse Bursaspor.

De transfer van Troost-Ekong is momenteel geen voltreffer voor KAA Gent. De Nederlander, van Nigeriaanse origine, speelde als huurling bij de Noorse club Haugesund. Daar was hij uitstekend bezig, maar bij Gent verloopt het allemaal een pak minder. KAA Gent staat niet weigerachtig tegenover een transfer van Troost-Ekong, die vorig seizoen vanaf de winterstop maar 8 wedstrijden speelde.

Een akkoord tussen Bursaspor en Troost-Ekong is er al, nu moet er alleen nog een akkoord plaatsvinden op clubniveau. Gent zal echter niet moeilijk doen om een transfer, want de verdediger heeft nog maar een contract tot volgende zomer bij de Buffalo’s.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.