TRANSFER: John Terry verlaat Chelsea na twee decennia voor Aston Villa

John Terry speelt volgend seizoen voor Aston Villa. Dat heeft de eigenaar van Aston Villa vandaag bevestigd. Met de overstap van Terry naar Aston Villa komt er een einde aan de twee decennia lange periode van de verdediger bij Chelsea.

Terry kwam twintig jaar uit voor Chelsea. In die twintig jaar wist hij de nodige prijzen bij elkaar te sprokkelen. Zo won hij onder andere de Champions League, de Europa League en werd hij vijfmaal landskampioen van Engeland. Een erelijst om je vingers bij af te likken.

Het contract van de 36-jarige mandekker werd niet verlengd en stoppen was voor Terry nog geen optie. Dat betekende dus dat hij nog op zoek moest naar een nieuwe club. Verrassend genoeg koos de 76-voudig Engels international voor een stap terug naar het Championship.

Advertenties

One thought on “TRANSFER: John Terry verlaat Chelsea na twee decennia voor Aston Villa”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.