TRANSFER: Vitesse neemt Bryan Linssen over van FC Groningen

De 26-jarige aanvaller Bryan Linssen heeft de overstap gemaakt naar Vitesse. De Limburger kwam twee seizoenen geleden, voor een bedrag van €850.000, over van Heracles Almelo. Bij Vitesse tekent hij nu een contract voor 3 jaar.

Linssen had een contract tot de zomer van 2018 in Groningen, waardoor Hans Nijland ervoor gekozen heeft hem deze zomer te verkopen. De immer hard werkende Linssen speelde in totaal 70 wedstrijden voor De Trots van het Noorden. Daarin scoorde hij 16 doelpunten en gaf hij 6 assists. Met de overgang naar Vitesse gaat Linssen voor zijn zesde Nederlandse club spelen. Eerder kwam hij uit voor Fortuna Sittard, MVV Maastricht, VVV-Venlo, Heracles Almelo en dus FC Groningen. Met de transfer naar de Arnhemmers is een nog onbekend bedrag gemoeid.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.