Nikola Kalinic laat AC Milan weten graag te komen na openingsbod van 25 miljoen euro

Een aantal dagen na het openingsbod op Nikola Kalinic, dat AC Milan bij Fiorentina neerlegde, heeft de speler laten weten graag naar Milan te komen. Het verschil tussen vraag en aanbod is echter nog een probleem.

AC Milan haalde spits André Silva deze zomer al op bij FC Porto, maar door het mogelijke vertrek van zowel Carlos Bacca (Marseille) als Gianluca Lapadula (Genoa/Everton) is de club op zoek naar nog een spits. De 2 opties zijn nu Nikola Kalinic en Andrea Belotti. Laatstgenoemde zou echter een bedrag rond de €80.000.000 moeten kosten, en dus gaat de club vol voor Kalinic. Het opende de onderhandelingen met Fiorentina met een openingsbod van €25.000.000, Fiorentina wil echter €30.000.000 zien voor de 29-jarige. Kalinic werd in 2015 overgenomen van Dnipro voor een bedrag van €5.500.000.

Kalinic meldde aan Sky Italia (live TV) dat hij graag naar Milan komt: “Ik dank Fiorentina voor deze twee jaren en de kansen die ik gekregen heb. Ik wil nu echter een stap verder in mijn carrière en ik wil vertrekken. Ik weet dat Milan me wil en ik denk dat dat de juiste stap voor mij is. Dat is de reden dat ik naar Milan wil, en ik denk dat mijn tijd bij Fiorentina over is.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.