Onbekende Wilfred van Leeuwen nieuwe trainer FC Eindhoven

FC Eindhoven heeft in Wilfred van Leeuwen haar nieuwe trainer gevonden. De opvolger van Ricardo Moniz is relatief onbekend in het voetballand. Hij komt over van tweede divisionist VVSB uit Noordwijkerhout. 

De 44-jarige van Leeuwen was al sinds 2013 de hoofdtrainer van VVSB. Met de amateurclub haalde hij in het seizoen 2015/16 de halve finale van de KNVB Beker, die verloren ging van FC Utrecht. Van Leeuwen werkte eerder als assistent-trainer bij Sparta Rotterdam en ADO Den Haag. Bij de Haagse club was hij ook coördinator van de jeugdopleiding. Verder heeft van Leeuwen ook als hoofdtrainer gewerkt bij de amateurs van Westlandia en Quick Boys Katwijk. Op de site van FC Eindhoven geeft hij het volgende aan:

‘’Ik ben ontzettend blij om aan de slag te gaan bij FC Eindhoven. Dit is voor mij een prachtige kans om aan de slag te gaan in het betaald voetbal. We gaan samen kei hard werken om een winnend team te worden.’’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.