Deze middag kwam KV Mechelen met transfernieuws aanzetten. Rob Schoofs komt over van AA Gent en tekende een contract voor 4 seizoenen. De speler zelf wil vooral zijn voetbalplezier terugvinden in Mechelen.

Schoofs is een middenvelder die sinds 2016 bij Gent speelde. Bij de Buffalo’s kwam de 23-jarige Belg niet veel aan de bak. Na 23 optredens bij de A-kern werd hij zelfs naar de B-kern verwezen. Bij Mechelen komt hij terug onder het bewind te staan van Yannick Ferrera, met wie hij reeds samenwerkte bij STVV. Schoofs hoopt zijn kans opnieuw te krijgen onder Ferrera en terug elke week op het veld te staan.

Gemotiveerd is de jonge Belg zeker. “Ik wil me vooral weer tonen. Ik wil tonen dat ik het waard ben om hier elke match in de basis te staan. En ik wil helpen om KV Mechelen de stap naar play-off 1 te laten zetten. Van mij mag het seizoen al beginnen.”, klonk het op de clubwebsite. Ook KV Mechelen laat haar ambities voor volgend seizoen weer goed blijken. De ploeg die vorig seizoen net naast play-off 1 greep, haalde reeds 7 versterkingen en tastte voor sommigen zelfs diep in de buidel.

Advertenties