TRANSFER: FC Groningen huurt Todd Kane van Chelsea

FC Groningen heeft haar gewenste rechtsback binnen: Todd Kane. De 23-jarige verdediger wordt een jaar gehuurd van Chelsea. Kane speelde in het seizoen 2015/16 al een jaar in de Eredivisie, toen voor NEC. 

De in Huntingdon geboren Engelsman, met Schotse roots, heeft al meerdere uitleenbeurten op zijn naam staan. Als contractspeler van Chelsea werd hij al verhuurd aan Preston North End, Blackburn Rovers, Britol City, Nottingham Forest en NEC. In het seizoen 2015/16 speelde Kane zeer verdienstelijk voor NEC. In het jaartje Nijmegen maakte hij 31 keer zijn opwachting, waarin hij 1x scoorde en 2 assists gaf. Kane krijgt nu weer te maken met trainer Ernest Faber, die hij al kent van zijn jaar NEC. Afgelopen winter probeerde FC Groningen ook al om Kane binnen te halen, destijds als vervanger voor, de toen naar Atalanta Bergamo vertrokken, Hans Hateboer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.