TRANSFER: Moeskroen huurt Bolingi één seizoen van Standard

Standard lichtte de opties van Bolingi, Bokadi en Luyindama al, de drie Congolezen die vorig seizoen gehuurd werden van TP Mazembe. Die twee laatsten behoren dit seizoen tot de A-kern van de Rouches, Bolingi mag een jaartje rijpen onder de vleugels van Mircea Rednic. 

Jonathan Bolingi kreeg vorig seizoen al wat speelminuten, maar echt overtuigen kon hij nog niet. Potentieel heeft hij wel, daarom nam Standard hem definitief over van de Congolese grootmacht. Hij is een vrij complete spits, maar moet duidelijk nog groeien. Dat kan allicht bij Moeskroen.

Bolingi
Auteursrechten: eigen redacteur. Portretrechten worden niet opgeëist.

Orlando Sá is bij de Rouches de onbetwiste eerste spits. Kownacki (of een andere aanvaller/10) komt er nog bij om de waarschijnlijk vertrekkende Belfodil te vervangen. Ryan Mmaee gaat veel kansen krijgen dit seizoen, wat er met Emond moet gebeuren is nog onduidelijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.