Leicester City heeft de 2de aanwinst van deze zomer binnen. Nadat eerder al Harry Maguire bij Hull City werd weggehaald, komt nu ook Sevilla-captain Vicente Iborra over. De Engelse club betaalt 15 miljoen euro voor de middenvelder.

Iborra speelde inmiddels al 4 jaar bij Sevilla, waar hij in totaal 172 wedstrijden meedeed. Hij scoorde daarin 30 keer en gaf 13 assists. De kracht van de 1.95 meter-lange Spanjaard ligt dan ook wel meer op het defensieve vlak dan het aanvallende. Hoewel de speler inmiddels al 29 jaar is, blijft hij maar groeien en groeien. Over deze volgende stap in zijn carrière zei hij zelf:

“Alles aan deze club lijkt goed te zijn en het was geweldig om mijn nieuwe teamgenoten te ontmoeten. Ik heb met een aantal al gesproken over de stad en de club, ik kan niet wachten om te beginnen.”

Advertenties