TRANSFER: Andrés Guardado verlaat PSV voor Real Betis Sevilla

Andrés Guardado heeft vrijdag de overstap van PSV naar Real Betis Sevilla gemaakt. De kleine Mexicaan verlaat de club uit Eindhoven voor naar verluidt 2 miljoen euro. Guardado is na Moreno de 2e PSV’er en Mexicaan die het Philips Stadion achter zich laat.

Guardado heeft er drie jaar opzitten bij PSV, waarvan het eerste jaar gehuurd van Valencia CF. De 136-voudig international vierde 2 kampioenschappen en 2 Johan Cruijff schalen met de Boeren. Guardado heeft alleen maar goede woorden over voor zijn voormalige club, zo zegt hij op Instagram dat hij van PSV houdt en voor altijd bij de club zal zijn, dat hij iedereen individueel wil bedanken en dat hij enorm blij is met de manier waarop hij en zijn familie in zijn PSV-jaren behandeld zijn. De Mexicaan had een groot aandeel in de kampioenschappen van PSV. Hij werd tevens reserve-aanvoerder en geëerd met een grote sfeeractie op de Westtribune.

PSV heeft minder goede ervaringen met de nieuwe club van Guardado. Real Betis Sevilla was PSV lange tijd geld verschuldigd, maar besloot pas om na 10 jaar het geld voor Robert de Pinho Souza te betalen. De club heeft om deze reden besloten om nu een bankgarantie in de transfer op te laten nemen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s