VVV-Venlo heeft goede zaken op de transfermarkt gedaan. De Noord-Limburgse club haalt Terry Antonis op van het Griekse PAOK Saloniki. 

De Australische middenvelder, die ook in het bezit is van een Grieks paspoort, speelde sinds augustus 2015 voor de Griekse topclub. Bij PAOK heeft hij weinig meters gemaakt, hij maakte slechts 7 keer zijn opwachting in het eerste elftal. PAOK verhuurde Antonis in de zomer van 2016 een half jaar aan Veria. Toen hij in december terugkwam, werd hij direct verder verhuurd aan Western Sydney Wanderers in zijn thuisland.

Voordat Antonis de overstap naar PAOK maakte, kwam hij uit voor Sydney FC. Voor die club speelde hij 69 wedstrijden, waarin hij 5 keer een doelpunt maakte. In het najaar van 2012 maakte de middenvelder zijn debuut voor Australië. Hij speelde tot nu toe 3 interlands: tegen Hongkong, Guam en Chinees Taipei. Terry Antonis heeft voor twee seizoenen bij de Venloënaren getekend.