M’Baye Niang (AC Milan) vraagt om transfer naar Everton en schakelt Mino Raiola weer in

Het ooit zo grote talent M’Baye Niang zit op een dood spoor bij AC Milan en is dus actief op zoek naar een nieuwe club. Torino en Fenerbahce meldden zich al, maar de speler zelf wil graag naar de Premier League, Everton biedt nu de uitkomst.

Ronald Koeman liet eerder al weten interesse te hebben in de 22-jarige Fransman en lijkt door de verkoop van Romelu Lukaku (naar Manchester United, enkel uitslag medische keuring wacht nog) weer genoeg budget te hebben om wat spelers aan te trekken. De buitenspeler/spits heeft voor deze klus Mino Raiola weer ingeschakeld. De speler en de Nederlandse zaakwaarnemer werkten eerder ook al samen, maar Niang besloot destijds afstand te nemen. Niangs marktwaarde staat op het moment op €15.000.000.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.