Frank de Boers Crystal Palace gaat voor FC Barcelona-verdediger Vermaelen

Frank de Boer laat bij zijn nieuwe club Crystal Palace dan eindelijk wat van zich horen. Zijn club zou Barcelona-verdediger Thomas Vermaelen graag overnemen. Barcelona denkt aan een bedrag rond de 5 miljoen euro.

De 31-jarige Belg kwam in 2014 voor €19.000.000 over van Arsenal, maar heeft in Spanje nauwelijks gespeeld. Door vooral de vele blessures deed Vermaelen uiteindelijk slechts 21 keer mee. Hij scoorde in die wedstrijden 1 keer, in de thuiswedstrijd tegen Malaga op 29 augustus 2015 (1-0).

Vermaelen zou de eerste aanwinst van Crystal Palace dit seizoen worden. Wel vertrokken er al een aantal spelers. Onder andere Mathieu Flamini en Joe Ledley mochten op zoek naar een nieuwe club, zij kregen geen nieuw contract.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.