Pep Guardiola heeft geen plek voor Eliaquim Mangala, Paris Saint-Germain heeft interesse

Er is aankomend seizoen geen plek in de Manchester City-selectie voor Eliaquim Mangala, zo heeft trainer Pep Guardiola laten weten. De Franse verdediger werd vorig seizoen al uitgeleend aan Valencia en mag nu permanent vertrekken.

Met John Stones, Vincent Kompany, Nicolás Otamendi, Aleksandar Kolarov en Jason Denayer heeft City al genoeg centrale verdedigers, zo zei Guardiola. Paris Saint-Germain, dat eigenlijk al rekende op de komst van ex-Real Madrid-verdediger Pepe, die toch voor een Turks avontuur bij Besiktas koos, heeft nu interesse getoond in Mangala. In eerste instantie wil de Franse ploeg de 26-jarige linkspoot echter alleen huren, Manchester City wil echter van de speler af. Aangezien de marktwaarde van Mangala afgelopen seizoen een dieptepunt bereikte door zelfs naar €15.000.000 te zakken, lijkt PSG de speler voor een relatief goedkope prijs te kunnen gaan oppikken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s