Genk wil Luc Castaignos (Sporting Lissabon) huren met optie tot koop

Genk bracht een bod uit op Castaignos, maar Sporting Lissabon is niet akkoord gegaan met het bod. Genk wil de spits huren, met optie tot koop. De Portugese club vraagt 3,5 miljoen euro voor de spits, maar het blijft de vraag of Genk dit bedrag voor hem over heeft.

Luc Castaignos leek een groot talent te gaan worden bij Feyenoord, en na een goed seizoen ging hij naar Internationale. Vanaf dat moment ging het minder met de nu 24-jarige spits. Nadien kwam hij via FC Twente en Eintracht Frankfurt bij Sporting Lissabon terecht.

Naast Genk had ook Vitesse interesse in Castaignos, maar zij haalden reeds Tim Matavz . Genk en Sporting blijven dus nog volop onderhandelen. De Limbrugers willen het liefst huren, terwijl Sporting een definitieve transfer voor ogen ziet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.