TRANSFER: Nico Binst tekent voor 3 seizoenen bij Lierse

Nico Binst tekent bij Lierse voor 3 seizoenen. Dat Nico Binst mocht vertrekken bij Antwerp was al langer geweten. Nu heeft de 25-jarige spits ook een nieuwe club gevonden. Binst heeft vanmiddag zijn handtekening gezet onder een contract bij Lierse voor 3 seizoenen.


De spits uit Wolvertem kende geen al te goed seizoen bij de Great Old. De spits mocht 11 keer meedoen, maar vond in 11 wedstrijden geen enkele keer de weg naar de netten. Bij Lierse hoopt hij een beter seizoen te draaien. In Lier zal hij ook op zijn positie gebruikt worden en niet op de flank, zoals bij Antwerp het geval was.


Met deze transfer laten de Pallieters duidelijk merken dat ze niet met zich laten sollen. “Doordat Dylan De Belder ons dit weekend voor een voldongen feit stelde, zijn we in samenspraak met onze coach meteen op zoek gegaan naar een valabele vervanger. We kwamen al snel uit bij Binst, die reeds voor aanvang van vorig seizoen op onze voorkeurslijst stond.” Dat vertelt manager Roel Rymen op de clubwebsite.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.