TRANSFER: Borja Valero verlaat Fiorentina na vijf jaar voor Internazionale

Internazionale heeft dinsdagmiddag de transfer van Borja Valero bekend gemaakt. De transfer hing al langere tijd in de lucht. Fiorentina zegt teleurgesteld te zijn dat Valero vertrekt, hij speelde 212 wedstrijden in Florence.

Valero scoorde in zijn 212 duels bij Fiorentina zeventien keer, daarnaast gaf de middenvelder 38 assists in vijf jaar tijd. Het contract bij Inter is getekend voor drie seizoenen, dat als zevende eindigde vorig seizoen.

De 32-jarige middenvelder kwam uit de jeugd van Real Madrid, daarna vertrok hij naar het Spaanse RCD Mallorca. Later ging hij naar West Bromich Albion, maar toen hij terug keerde bij Mallorca brak hij pas écht door. Via Mallorca en later Villareal ging Valero naar Fiorentina,

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s