TRANSFER: Marcus Ingvartsen is een Genkie

KRC Genk heeft haar topspits beet. Marcus Ingvartsen wordt daardoor ook meteen de duurste transfer in de Genkse clubgeschiedenis. Vele media vermelden, dat de Deen zo een 5 miljoen euro gekost zou hebben. Ingvartsen tekent een contract voor 4 jaar en zal morgenmiddag om 13u30 voorgesteld worden op het oefenkamp in Garderen.

Ingvartsen komt over van het Deense Nordsjaelland en werd vorig seizoen topschutter in de Deense competitie met 23 doelpunten. Genk omschrijft Ingvartsen als: ‘het best als een complete spits met een neus voor doelpunten’. Ingvartsen werd pas voor het eerst opgenomen in de Deense selectie en doorliep ook al de jeugdreeksen van de U16 tot de U21. Ingvartsen zal bij Genk spelen met het nummer 9.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.