Oud-speler Frank van Mosselveld nieuwe directeur van RKC

De 33-jarige Frank van Mosselveld is de nieuwe directeur van RKC, daarvoor was hij al twee jaar betrokken bij de commerciële afdeling van de club. Hij neemt het over van Remco Oversier, hij vertrok naar N.E.C.

Frank van Mosselveld speelde negen seizoenen in Waalwijk, hij stopte al vroeg met voetballen. Op zijn 31e werd hij al commercieel medewerker bij de club. Remco Oversier laat RKC in goede gezondheid achter, Van Mosselveld hoopt te gaan werken aan een verdere groei van de club.

“We waren al langer op de hoogte van de ambities van Frank en we zijn blij dat hij deze ook heeft getoond in de tijd die hij hier na zijn actieve carrière werkzaam is”,  aldus de voorzitter van de raad van commissarissen, Peter Konijnenburg.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.