TRANSFER: Kyle Walker voor €57.000.000,- naar Manchester City

Manchester City heeft Kyle Walker weten te strikken voor 57 miljoen euro. Hij tekent voor vijf seizoenen bij City, dat derde werd in de Premier League. Zijn vorige ploeg, Tottenham Hotspur, eindigde een plek hoger.

Walker kwam in 2011 over naar Tottenham, daarvoor speelde hij bij Aston Villa. Inmiddels heeft de 27-jarige rechtsback al 27 interlands op zijn naam staan. Walker maakte volgens de directeur van City, Txiki Begiristain, veel indruk tijdens zijn periode bij de Londenaren.

Kyle Walker is al de derde aankoop van Josep Guardiola, trainer van Manchester City. Eerder kwam de Braziliaanse doelman Ederson voor 40 miljoen euro naar Manchester, daarnaast kwam Bernardo Silva voor 49 miljoen euro over van AS Monaco.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.