Juventus en Tottenham Hotspur strijden om Porto-rechtsback Ricardo Pereira

Na het vertrek van Kyle Walker naar Manchester City heeft Tottenham Hotspur zich gemengd in de strijd om FC Porto-rechtsback Ricardo Pereira. Juventus zat sinds kort al achter de verdediger aan om het vertrek van Dani Alves op te vangen.

Pereira begon ooit in de jeugd van Benfica, vanwaaruit hij via Sporting CP, Naval de Maio en Vitória Guimarães uiteindelijk in 2013 bij FC Porto belandde. Van 2015 tot en met 2017 werd hij vervolgens verhuurd aan het Franse OGC Nice. Het eerste jaar in Frankrijk speelde de Portugees sterk als rechtsback. Na de komst van Arnaud Souquet werd Pereira echter doorgeschoven naar de rechtsbuiten-positie. Hoewel hij er geen probleem mee had om op die positie te spelen, gaat zijn voorkeur toch uit naar het spelen als rechtsback.

De 23-jarige speelde in zijn carrière in totaal 143 wedstrijden, waarin hij 8 keer scoorde en 13 assists gaf. FC Porto vraagt nu een slordige €25.000.000 voor verdediger, wiens contract in 2019 afloopt. De zaakwaarnemer van Pereira gaf aan niet te weten met wie hij eerst moet gaan praten, het blijft dus nog afwachten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.