Trainer Antonio Conte verlengt contract bij Chelsea met 2 jaar

De Italiaanse oefenmeester Antonio Conte heeft zijn contract bij zijn club Chelsea met 2 jaar verlengd. Zijn eerdere contract liep dit seizoen af. Conte gaat zo’n 11 miljoen euro per jaar verdienen, hij wijst hiermee het aanbod van Internazionale, dat hem 13,5 miljoen euro per jaar bood, af.

Conte trainde Chelsea tot nu toe al 47 wedstrijden, vorig seizoen werd het landskampioenschap gewonnen. Zelf zei hij over zijn nieuwe contract: “Ik ben erg blij met mijn nieuwe contract bij Chelsea. We hebben extreem hard gewerkt in ons eerste jaar om iets geweldigs te bereiken, waar ik erg trots op ben. Nu moeten we nog harder gaan werken om aan de top te blijven. De Chelsea-fans hebben me enorm gesteund in het jaar dat ik hier heb gewerkt en het is belangrijk om samen succes te blijven boeken.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.