TRANSFER: Voormalig Twente-speler Marko Arnautovic naar West Ham United

UPDATE: West Ham en Arnautovic zijn zaterdag tot een overeenkomst gekomen en de Oostenrijker is nu officieel West Ham-speler. Hij heeft een contract voor 5 jaar getekend.

Marko Arnautovic heeft dinsdagavond alvast afscheid genomen van zijn ploeggenoten bij Stoke City. Zijn huidige club is al een langere tijd in gesprek met West Ham en de transfer lijkt nu in de afrondende fase te zitten. De ex-Twente-speler vertrekt voor zo’n 27 miljoen euro.

De buitenspeler/spits speelde van 2006 tot en met 2010 bij FC Twente, in totaal speelde hij 59 wedstrijden voor het eerste elftal. Vanuit FC Twente vertrok de tweebenige speler naar Werder Bremen, 3 jaar later ging hij weer Stoke City, waar hij nu al 4 jaar speelde.

De eerste periode in Engeland was moeilijk, maar sinds afgelopen 2 seizoenen heeft Arnautovic zich helemaal herpakt. De marktwaarde van de inmiddels 28-jarige steeg die afgelopen 2 seizoenen met 200%, die marktwaarde staat op het moment dan ook op zijn hoogste punt ooit: €15.000.000. West Ham haalde eerder op de dinsdagmiddag ook Joe Hart al op.

#WelcomeMarko

A post shared by West Ham United (@westham) on

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.