TRANSFER: Cardona verlengt contract met Monaco en komt naar Cercle Brugge

Nadat gisteren de komst van PSG-speler Robail werd aangekondigd (lees HIER meer) krijgen we vandaag versterking nummer 16 voor de Vereniging. Irvin Cardona verlengt zijn contract met Les Rouge et Blanc tot 2021. De Monegaskische ploeg kondigt via haar Twitter-account ook aan dat Cardona een jaartje naar de Proximus League komt. 

Er was al heel wat over gezegd geweest, maar het leek duidelijk, Cardona zou niet naar Cercle komen. Hij was wel al in Brugge geweest, maar liet duidelijk weten dat hij niet naar Brugge wou komen. De Fransman, die ook gewild was door een aantal eerste- en tweedeklassers, kiest nu dus toch voor groen-zwart.

De Franse centrumspits is een serieuze versterking voor Cercle, dat bewijzen de statistieken alleen al. Cardona is Frans jeugdinternational (zoals Nardi) en speelde vorig jaar 3 wedstrijden in de Ligue 1 met Monaco. Hij speelde ook 10 wedstrijden in de UEFA Youth League, waarin hij 6 keer tot scoren kwam en 1 assist gaf.

Advertenties

2 gedachten over “TRANSFER: Cardona verlengt contract met Monaco en komt naar Cercle Brugge”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.