TRANSFER: Joe Hart wordt een jaar uitgeleend aan West Ham United

Joe Hart wordt voor het tweede jaar op rij uitgeleend. Ditmaal gaat West Ham United lopen met de Engelse doelman. The Hammers bedwongen ook een aankoopoptie van 10 miljoen euro. Dat kondigde de Londense club aan op haar website.

Ook voor dit seizoen is er bij het team van Pep Guardiola geen plaats voor Joe Hart. Hart was een publiekslieveling bij The Citizens tussen 2007 en 2016, maar sinds Pep Guardiola er trainer is, kwam Hart niet meer in het plaatje voor. Hart werd vorig seizoen uitgeleend aan Torino, waar hij wisselvallig presteerde. West Ham betaalt 5 miljoen om de doelman een jaar te lenen en bedong een aankoopoptie van 10 miljoen euro.

Hart behaalde met Man. City 5 prijzen, hij werd er 2 keer kampioen (2012 en 2014), won één keer de FA Cup (2011) en twee League Cups (2014 en 2016). Hart is ook nog altijd eerste keeper van de Engelse nationale ploeg, waar zijn teller momenteel op 71 caps staat.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.