Interne deadline verstreken: Aubameyang blijft bij Borussia Dortmund.

Goed nieuws voor iedereen die Borussia Dortmund een warm hart toedraagt. Topspits Pierre-Emerick Aubameyang zal ook dit seizoen voor de Duitse club uitkomen. De Gabonees is er niet in geslaagd om voor de intern afgesproken deadline een nieuwe werkgever te vinden.

Manager Michael Zorc bevestigde het nieuws vanuit China, waar Borussia Dortmund in het kader van de Azië-reis een oefenduel tegen AC Milan speelde. Onder meer AC Milan, Chelsea en het Chinese Tianjin Quanjian FC werden genoemd als geïnteresseerde clubs. Vermoedelijk was de vraagprijs deze clubs te gortig: BVB had namelijk een prijskaartje van 70 miljoen euro om de nek van Aubameyang gehangen.

Borussia Dortmund had een deadline vastgesteld, omdat de club op tijd zekerheid wilde hebben. Door het aanblijven van Aubameyang hoeft BVB niet op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Afgelopen seizoen wist hij de Torjägerkanone te veroveren. In 32 Bundesliga-duels wist hij 31 keer te scoren. De oud-speler van onder meer AC Milan en AS Saint-Étienne ligt nog tot medio 2020 vast in het Westfalenstadion.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.