Rienstra, Van der Linden, Bel Hassani en Tankoviç mogen vertrekken bij AZ

AZ laat Ben Rienstra, Jop van der Linden, Iliass Bel Hassani en Muamer Tankoviç vertrekken. Alle vier de spelers gingen niet mee op trainingskamp in Griekenland, ze kunnen op zoek naar een nieuwe club.

Trainer John van den Brom zegt tegenover FOX Sports: ”We hebben een grote groep. Het heeft niet veel zin om zoveel mensen mee te nemen naar Griekenland. We hebben die jongens uitgelegd dat hun perspectief in de toekomst wat minder is. Daarom mogen ze nu rondkijken of ze een andere club kunnen vinden.”

Iliass Bel Hassani kwam via Heracles naar de Alkmaarse club, Tankoviç kwam over van Fulham. Daarnaast kwam Ben Rienstra over van PEC Zwolle en werd Jop van der Linden gekocht van Go Ahead Eagles, dat mogelijk weer interesse heeft in de verdediger.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.