Jetro Willems heeft PSV verlaten, de Eindhovenaren ontvangen naar verluidt ongeveer 7 miljoen euro. Bij Eintracht wordt Willems ploeggenoot van onder andere Jonathan de Guzman en Sebastian Haller.

Jetro Willems en PSV vormden een gelukkig huwelijk, in zes jaar tijd werd PSV twee keer kampioen. De linksback verliet zondag het trainingskamp van PSV in Zwitserland om de transfer af te ronden, deze vrijdag kwamen beide clubs met het officiële nieuws.

In 2011 kwam Willems over van Sparta Rotterdam, bij PSV had hij al snel een basisplaats te pakken. De 23-jarige verdediger kwam 22 keer in actie voor het Nederlands elftal, voor PSV speelde hij 122 wedstrijden in zes seizoenen. Frankfurt werd vorig seizoen elfde in de Duitse competitie, ze namen eerder Sebastian Haller over van FC Utrecht. Ook Jonathan de Guzman kwam over van Napoli.