Heracles Almelo heeft Jeff Hardeveld overgenomen van FC Utrecht. Hij tekende een contract tot medio 2019 met een optie tot nog een jaar. Hij had in Utrecht nog een contract voor een seizoen.

Hardeveld speelde afgelopen seizoen slechts een wedstrijd in het shirt van FC Utrecht, door blessureleed kon hij veel wedstrijden niet spelen. Door de komst van Emanuelson en Dumic lijken er komend seizoen weinig speelminuten meer te zijn voor Hardeveld. Heracles zag eerder Justin Hoogma en Robin Gosens al vertrekken, maar heeft met Hardeveld een nieuwe linksback gevonden, die tevens centraal in de verdediging inzetbaar is.

De 22-jarige verdediger kwam via de jeugdopleiding van Feyenoord bij Utrecht terecht. In de Domstad speelde Hardeveld drie seizoenen, daarin stond hij slechts 19 keer op het veld.

Advertentie