TRANSFER: Excelsior haalt Jinty Caenepeel

Excelsior heeft zich versterkt met Jinty Caenepeel, hij tekent voor drie seizoenen in Rotterdam. Vorig jaar wilde de Belg ook al een transfer naar het hoogste niveau, maar deze werd destijds niet afgedwongen.

Trainer Van der Gaag was twee jaar geleden nog trainer van FC Eindhoven, destijds speelde Caenepeel daar ook, nu is Van der Gaag trainer van Excelsior. De 21-jarige aanvaller wilde vorig jaar een transfer afdwingen naar de Eredivisie, hij weigerde toen zelfs om mee te trainen bij Eindhoven.

Excelsior had al twee keer eerder een bod geplaatst op Caenepeel, maar pas bij het derde bod gingen de Eindhovenaren akkoord. Eerder leek hij naar het Engelse Barnley te gaan, maar beide partijen kwamen niet uit de onderhandelingen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.