AS Roma gaat voor Ziyech na afketsen transfer Mahrez

AS Roma is al een tijdje op zoek naar een vervanger voor Mohamed Salah, die voor 42 miljoen euro naar Liverpool vertrok. Daarbij is het nu uitgekomen bij Hakim Ziyech.

De club is dus op zoek naar een rechtsbuiten en in eerste instantie zelfs een linksbenige rechtsbuiten. De zoektocht kwam daarbij uit bij Leicester City-speler Riyad Mahrez, maar de clubs komen maar niet uit de juiste transfersom, daarom schakelt Roma nu over naar Hakim Ziyech. De 24-jarige speler speelde vorig seizoen in totaal 46 wedstrijden voor Ajax, waarin hij 12 keer scoorde en 20 assists gaf. Aanvallende dreiging genoeg dus.

AS Roma gaat nog steeds proberen om Mahrez binnen te halen, maar heeft Ziyech dus als nummer 2 op het lijstje staan. De Italiaanse club staat echter wel op het randje om van Mahrez af te stappen, na de té hoge vraagprijs van Leicester. Ajax is voor Ziyech op zoek naar een transfersom rond de 28 miljoen euro. Hij kwam een jaar geleden over van FC Twente voor een bedrag van 11 miljoen euro.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.