TRANSFER: Matheus Borges Domingues nieuwe aanwinst van Antwerp

Na het vertrek van een heleboel spelers begint de onzekerheid bij de supporters van de Great Old stilaan de overhand te nemen. Toch zitten D’Onofrio en de rest van het bestuur niet stil en wordt er hard gewerkt aan inkomende transfers. Antwerp haalt zijn nieuwste versterking, Matheus, bij de Braziliaanse tweedeklasser Londrina EC.

De 25-jarige linksvoetige centrale verdediger werd vanmorgen reeds gezien in Deurne, en werd vanmiddag officieel voorgesteld door de club. In Brazilië speelde de verdediger 71 wedstrijden voor de Tubarões en volgend seizoen zal hij dus in actie komen voor Antwerp. Hij tekende een contract van 1 jaar, met optie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s