West Ham United heeft Javier Hernandez weten te strikken, hij is na Joe Hart en Marko Arnautovic de derde grote naam bij West Ham. Bayer Leverkusen heeft ongeveer 18 miljoen euro ontvangen voor de 29-jarige spits.

“Chicharito” tekende een contract voor 3 jaar bij West Ham. Hiervoor speelde hij in een periode van 2 jaar bij Bayer Leverkusen.  In de 76 wedstrijden die hij voor die club speelde wist hij 39 keer te scoren, hij gaf daarnaast 9 assists.

Over zijn transfer zei hij: “Ik ben heel blij met mijn transfer naar West Ham. De Premier League is naar mijn idee de beste competitie ter wereld, en toen de mogelijkheid kwam wilde ik er graag naar toe. Het was geen moeilijke keuze. West Ham is een historische club en heel erg ambitieus.”

View this post on Instagram

😍 #welcomechicha

A post shared by West Ham United (@westham) on