Sampdoria drukt door voor Colley

Gisteren werd bekend dat Genk met Aidoo een nieuwe centrale verdediger had aangetrokken. De Ghanees werd gehaald als vervanger van de geblesseerde Dewaest. Het lijkt er echter op dat ze nog op zoek moeten gaan naar versterking achterin, daar waar Sampdoria serieus doordrukt voor Omar Colley.

Sampdoria deed reeds een bod van 6 miljoen op de sterke verdediger, maar dat werd meteen afgewimpeld. Volgens de Italiaanse media bracht Sampdoria nu een verbeterd bod uit, ter waarde van zo’n 8 miljoen. Een bedrag dat toch wel begint te tellen en dichter komt bij de vraagprijs van 10 miljoen van de Genkies. Colley zou zelf niet weigerachtig staan tegenover een stapje hogerop, maar wil zeker niet per se weg.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.