TRANSFER: Bram Nuytinck ruilt Anderlecht in voor Udinese

Bram Nuytinck heeft een contract getekend bij het Italiaanse Udinese. Het nieuws werd bevestigd door technisch directeur Herman van Holsbeek (Anderlecht). De duur van het contract bij Udinese is niet bekend, de club lijkt het binnenkort bekend te maken.

Nuytinck speelde vanaf 2012 bij Anderlecht, hij werd toen overgenomen van NEC. De Nederlander won in vijf jaar bij Anderlecht drie titels, daarnaast wonnen ze de Belgische Supercup tweemaal. Afgelopen seizoen werden ze ook kampioen, Udinese eindigde in Italië op de elfde plaats.

De 27-jarige verdediger speelde 30 wedstrijden voor Anderlecht, hij scoorde één keer. Sven Kums maakte de omgekeerde beweging, hij ging van Udinese naar Anderlecht. Kums staat tot 2022 onder contract bij paars-wit.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.