Jonathan Benteke, het broertje van Christian, is op proef bij MVV Maastricht

Opvallend nieuws uit de hoofdstad van Limburg: Jonathan Benteke is op proef bij MVV. De 22-jarige centrumspits is het broertje van Christian Benteke en speelde het vorige seizoen eveneens voor Crystal Palace. Momenteel zit de Belg zonder contract en probeert er een in Zuid-Limburg te verdienen.

Jonathan Benteke verruilde in de zomer van 2013 de jeugdopleiding van Standard Luik voor het eerste elftal van het inmiddels failliete CS Visé. Een seizoen later, in juli 2014, maakte hij transfervrij de overstap naar Zulte-Waregem, alvorens hij voor €100.000,- werd overgenomen door Crystal Palace. Hij kwam tegelijkertijd met broer Christian bij de Zuid-Londense club terecht. In totaal heeft Jonathan Benteke 44 wedstrijden gespeeld, waarin hij 5x scoorde.

Niet alleen Jonathan Benteke, maar ook Antonio Stankov (ex-Roda JC) en Atilla Yildirim (ex-Konyaspor) zijn op proef bij MVV.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.