TRANSFER: Victorien Angban versterkt het Beverse middenveld

Waasland-Beveren heeft haar middenveld gevoelig versterkt met het aantrekken van de Ivoriaans international Victorien Angban. De middenvelder wordt gehuurd van Chelsea, maar de Waaslanders bedongen ook een aankoopoptie na de huurperiode.

De Ivoriaan kent de Belgische competitie al van het seizoen 2015-2016, toen werd hij verhuurd aan STVV. Bij de Kanaries speelde hij 23 matchen en liet hij geen onaardige indruk achter. Hij kreeg wel heel wat kaarten achter zijn naam en het is afwachten of hij nu iets minder scherp speelt.

Vorig seizoen werd hij verhuurd aan de Spaanse eersteklasser Granada, hij verzamelde er een 700-tal minuten, wat ook niet slecht is voor een 20-jarige speler. Met Granada zakte hij wel naar de tweede klasse.

Op Angban zijn debuut is het wel nog even wachten, hij sukkelt met een kleine blessure.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.