Nieuwkomer John Terry heeft er bij zijn nieuwe club Aston Villa voor gezorgd dat de letter “R” niet meer beschikbaar is voor het bedrukken van de shirts. De 36-jarige Engelsman kwam transfervrij over van Chelsea en mag aankomend seizoen ook meteen de aanvoerdersband weer oppakken bij zijn nieuwe club.

De Aston Villa-supporters blijken zo tevreden te zijn met hun nieuwe captain, dat ze zijn shirt voorlopig niet meer kunnen bestellen. Maar liefst 79 procent van de verkochte shirts waren die met de achternaam Terry erop. Daarnaast is er dit seizoen nu al 50 procent meer verdiend aan merchandising dan afgelopen jaar. Door de dubbele “R” in de naam Terry is die letter nu uitverkocht, waardoor ook shirts van spelers als bijvoorbeeld Ross McCormack, Micah Richards en Jack Grealish niet meer beschikbaar zijn. Aan het einde van de week is de letter weer beschikbaar, zo meldde de club zelf.