Letter “R” niet meer verkrijgbaar in Aston Villa-shop door immense shirtverkoop John Terry

Nieuwkomer John Terry heeft er bij zijn nieuwe club Aston Villa voor gezorgd dat de letter “R” niet meer beschikbaar is voor het bedrukken van de shirts. De 36-jarige Engelsman kwam transfervrij over van Chelsea en mag aankomend seizoen ook meteen de aanvoerdersband weer oppakken bij zijn nieuwe club.

De Aston Villa-supporters blijken zo tevreden te zijn met hun nieuwe captain, dat ze zijn shirt voorlopig niet meer kunnen bestellen. Maar liefst 79 procent van de verkochte shirts waren die met de achternaam Terry erop. Daarnaast is er dit seizoen nu al 50 procent meer verdiend aan merchandising dan afgelopen jaar. Door de dubbele “R” in de naam Terry is die letter nu uitverkocht, waardoor ook shirts van spelers als bijvoorbeeld Ross McCormack, Micah Richards en Jack Grealish niet meer beschikbaar zijn. Aan het einde van de week is de letter weer beschikbaar, zo meldde de club zelf.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.