Wekenlang had de topclub uit Amsterdam een goed oog in de eventuele komst van supertalent Richarlison de Andrade, maar nu valt die dan toch in duigen. De Braziliaan had al lang aangegeven Fluminense te verlaten, en nu blijkt dat hij naar Engeland zou gaan. De Amsterdammers kunnen dus op zoek naar een andere aanvaller om de gelederen te versterken.

Het Braziliaanse talent speelde nog maar sinds januari 2016 in het gigantische Maracanã-stadion, maar hij staat te popelen om te beginnen aan zijn eerste Europese avontuur. De 20-jarige tweevoetige aanvaller leek zoals vermeld lange tijd onderweg te zijn naar Ajax, maar die deal gaat dus niet door. Naast Huntelaar en Dolberg was Ajax nog op zoek naar een andere aanvaller, en het kan na het afspringen van de deal dus op zoek naar een andere speler. De recente ontwikkelingen in het transferdossier van Richarlison waren een zware klap voor het Amsterdamse bestuur, aangezien eerder deze maand de deal al nagenoeg rond was.

Advertentie