AZ bekijkt Rosenborg BK-middenvelder Midtsjø

Terwijl de selectie van Rosenborg BK zich opmaakt voor de returnwedstrijd in de voorronde Champions League tegen Celtic, heeft AZ kenbaar gemaakt geïnteresseerd te zijn in Fredrik Midtsjø. Van de Brom wilt hem met eigen ogen gaan bekijken.

AZ-trainer John van de Brom reist vandaag (02-08-2017) af naar Noorwegen om Midtsjø te gaan bekijken. De 23-jarige middenvelder Fredrik Midtsjø ziet een transfer naar Alkmaar wel zitten. Hij is bevriend met AZ-rechtsback Svensson en hoort alleen maar goede verhalen uit Alkmaar. John van de Brom is tevens bereid om vanavond nog met Midtsjø om de tafel te gaan zitten, ondanks dat AZ en Rosenborg BK nog geen transferbedrag zijn overeengekomen.

Midtsjø komt uit de jeugd van Rosenborg en speelde in het verleden op huurbasis bij de Noorse ploegen Ranheim IL en Sandnes ULF, alvorens hij basisspeler bij de succesvolste Noorse club werd. De centrale middenvelder, die tevens als aanvallende middenvelder kan spelen, heeft al 179 wedstrijden gespeeld. Daarin maakte hij 27 goals en gaf hij 35 assists. Midtsjø heeft 1 interland voor Noorwegen achter zijn naam staan. Op 24 maart 2016 maakte hij zijn debuut in de oefeninterland tegen Estland. De huidige marktwaarde van Midtsjø ligt zo rond de €1.200.000,-.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.