Internazionale wil Pastore, Aurier of Draxler van PSG in ruil voor João Mário

Het Franse Paris Saint-Germain heeft onlangs grote interesse getoond in Internazionale-speler João Mário en zijn huidige club Internazionale lijkt mee te willen werken aan de transfer. Bij de transfer willen ze echter wel ook een speler hun kant op zien komen. Ze geven de keuze aan Paris Saint-Germain: Javier Pastore, Serge Aurier of Julian Draxler.

De interesse in Pastore en Aurier is er vanuit Inter al langer, Draxler is nu een nieuw onderwerp. Er lijkt een soort van domino-effect te gaan komen. Internazionale verkoopt Ivan Perisic aan Manchester United, daarvoor komt Julian Draxler in de plaats, althans dat is de bedoeling. In Parijs hopen ze ondertussen op de miljoenentransfer van Neymar en Barcelona kijkt vervolgens zelf naar een opvolger voor op de linksbuiten-positie, vooral Ousmane Dembélé (Borussia Dortmund) wordt daar veel genoemd.

João Mário speelt pas 1 seizoen bij Internazionale, hij kwam afgelopen zomer voor 40 miljoen euro over van Sporting CP. In Italië werd hij vervolgens meteen een vaste kracht op het middenveld. In 32 gespeelde wedstrijden scoorde de 24-jarige Portugees 3 keer en gaf hij 7 assists. Het is nog onbekend of PSG ook een transfersom moet betalen in toevoeging op de komst van een van de spelers.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.