Met Matteo Darmian en Antonio Valencia heeft Manchester United al 2 goede rechtsbacks, maar trainer José Mourinho heeft zijn doel nu op Paris Saint-Germain-speler Serge Aurier gezet. De club heeft 30 miljoen euro over voor de Ivoriaan, maar het is nog maar de vraag of de speler überhaupt in Engeland mag komen werken.

Aurier werd in september schuldig bevonden aan het aanvallen van een politieagent na een avondje stappen in Parijs. Engeland wees vervolgens een maand later om die reden zijn aanvraag om het land binnen te komen af, toen Paris Saint-Germain een uitwedstrijd speelde tegen Arsenal. De speler is voorlopig nog steeds verbannen uit Engeland en het is dus nog maar de vraag of hij zijn visum rond kan krijgen. Mocht dat hem wel lukken, dan kan hij bij United zo’n 100 duizend euro per week gaan verdienen.

Aurier kwam in 2015 officieel over van Toulouse, Paris Saint-Germain had hem het jaar daarvoor gehuurd en betaalde destijds 10 miljoen euro voor hem. Vervolgens speelde hij 81 wedstrijden in Parijs, waarin hij 5 keer scoorde en 15 assists gaf. Hij pakte daarnaast 17 gele kaarten, maar nog nooit een directe rode.

Advertenties